VÅR 2013

Detta blir vårens färger. Färgstarka med våde varma och kalla toner i olika nyanser. Vi ser mycket pudriga basfärger samtidigt som vi ser kalla toner av t.ex. blått och varma toner av t.ex. grönt. Även starka färger så som gult och orange följer med i vår. Smaragdgrönt blir vårens "största" färg, den kommer man se mycket utav på kläder och inredning. Smaragdgrönt är en blandning av blått och grönt. En kall tonad färg som kommer vara jättefin nu i vår!
 
 /G.

BLACK N GOLD

Collage: Jag
 
Gillar inte att mina collage blir suddiga! Men det är sånt som händer antar jag!
Något jag tycker är viktigt när man stylar, det är dessa små detaljer. De detaljer man inte tror ska göra speciellt mycket, men som faktiskt nästan är slutfinishen på allt! En färgstänk någonstans i outfiten skadar inte, och i detta fallet, ett rött läppstift till den svart/guldiga looken!
 

GET THE LOOK

Ett litet collage jag gjort. Bilden till vänster är från Chanel's vårtrend i makeup, men har man inte riktigt råd med att köpa Chanel produkter som jag som enbart lever på studiebidraget (1050 :- i månaden) men ändå vill kunna följa med i trenderna så kan man ju köra på budget smink och ändå få samma resultat.
 
1. Concealer: Cover all mix - Make up store - 285 :-
2. Foundation: True match foundation - L'Oréal - 169 :-
3. Puder: Fit me powder - Maybelline - 129 :-
4. Rouge: Blush color - Make up store - 155 :-
5. Ögonskugga/or: Max colour effect trio eyeshadow - Max Factor - 115 :-
6. Kajal/ögonpenna: Infallible eyeliner - L'Oréal - 95 :-
7. Ögonbrynspenna: Superfine liner for brows - Clinique - 165 :-
8. Mascara: False lash effect mascara - Max Factor - 175 :-
9. Läppar: Flipstick colour effect - Max Factor - 129 :-
10. Naglar: Essie nail polish - Essie - 129 :-
 
/G.

STYLISTVECKA

Idag började "stylist veckan" på skolan. Det innebär för oss stylist 3:or att vi har en vecka då vi är fria från våra vanliga lektioner för att hålla på och styla och fota, för att sen på torsdag ha en liten utställning så andra på skolan får ta del av vad vi har gjort osv.
Så dagen idag har gått ut på att planera inför morgondagens helhetsstyling på en klasskompis, vi är en grupp om 4 personer som ska styla om en i gruppen utifrån dennes kroppsform och färger.
 
Personen vi ska styla har kroppsformen "H", vilket innebär en väldigt rak kropp, som passar bäst i raka modeller på kläder, t.ex. en kavaj,och ett par haremsbyxor,det är en väldigt "sportig" look, och denne ska då undvika kläder som har volanger och spets som är väldigt åtsittande och som då visar former.
 
/G.
 

ETT

En ny blogg som ska rikta in sig på utseende, så som mode och skönhet. Själv heter jag Gabriella och går sista året på stylistprogrammet, jag tar studenten om ca 2 månader, och jag har ännu inte bestämt mig om jag skall plugga mode på högskola eller om jag ska börja jobba inom mode/skönhet. Det bästa jag vet är att hjälpa människor med utseendet.
Designen som jag har gjort är inte den bästa. Nybörjare på webdesign, haha!
Hoppas att ni blir inspirerade.
 
 
 
 
/G

RSS 2.0